06 23 25 47 76 info@sylviacare.nl

Op zoek naar een ervaren
ZZP verpleegkundige?

ZZP verpleegster voor ouderen en kinderen

Als ZZP verpleegster ben ik inzetbaar voor de verzorging van zowel ouderen als kinderen. Met mijn certificaat Kindzorg ben ik gekwalificeerd om kinderen vanaf 4 jaar te verzorgen. Een ziek kind kan zwaar zijn voor een gezin, zeker als het gezin uit meerdere kinderen bestaat. Als verpleegkundige ben ik er om het gezin te ontlasten. Ik verzorg het kind met beperkingen en kan bij de andere kinderen een oogje in het zeil houden.

Mijn werkzaamheden

De verzorging van ouderen vindt meestal plaats in de avonduren, maar is uiteraard mogelijk op ieder moment van de dag. Vaak word ik ingehuurd door een thuiszorgorganisatie, maar daarnaast ben ik ook werkzaam in het hospice in Apeldoorn en een Diakoneseziekenhuis afdeling Revalidatie in Zeist. Deze afwisseling maakt mijn werk uitdagend en biedt mij de kans met zoveel mogelijk verschillende cliënten te werken.

Vertrouwen met de cliënt

Vertrouwen en een klik met de cliënt staan bij mij op nummer één. Na een aanvraag per e-mail of via de Nationale Hulpgids plan ik dan ook eerst een kennismakingsgesprek, waarin we elkaar beter kunnen leren kennen. Open en eerlijke communicatie is tijdens onze samenwerking van groot belang, want zowel de cliënt als ik moeten het kunnen aangeven zodra er iets niet gaat zoals gewenst.

Zorgreizen naar het buitenland

Als ZZP verpleegster ben ik actief in de regio Rotterdam. Daarnaast vertrek ik ieder jaar een aantal weken naar het buitenland met zogenaamde zorgreizen, onder andere van De Zonnebloem en Reisburo Vakantie & Zorg. Deze reizen worden speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking. Tijdens deze reizen werk ik als verzorgende en verpleegkundige om de deelnemers een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

SylviaCare
Sylvia Post
06 23 25 47 76

KVK:  52138208
Btw nummer  NL002147905B58
OB nummer 193205580B01
AGB : 41415538
AGB Vestiging : 91007980
BIG : 29922605030

Myrthe & Boyke ontmoeten Gompie